Traoré zorgt voor meer letsel in clash met Liverpool: aankoop naar ziekenhuis

Traoré zorgt voor meer letsel in clash met Liverpool: aankoop naar ziekenhuis

28-07-2016 13:06
1

Marko Grujic is niet ongeschonden uit de harde strijd tussen Liverpool en Chelsea gekomen. De Londenaren wonnen een oefenpot in het kader van de International Champions Cup met 1-2, maar lieten de nodige schade achter bij Liverpool.

Bertrand Traoré, spits van Chelsea, blesseerde Grujic per ongeluk in een hard duel. De twee kwamen met de koppen tegen elkaar, waarna de Liverpool-aanwinst groggy bleef liggen. Uiteindelijk werd Grujic naar het ziekenhuis vervoerd, waar verder onderzoek plaatsvond. De middenvelder heeft een hersenschudding overgehouden aan de botsing met Traoré en zal even uit de roulatie zijn.

Jürgen Klopp noemde de kwetsuur bij de jongeling 'niet zo cool'. Hij zag tijdens het duel ook een harde tackle van Cesc Fabregas op de enkel van een andere aanwinst: Ragnar Klavan. "Soms in het leven ben je te laat en krijg je een rode kaart. Dat is hoe het gaat. Het was niet meer dan een tik voor Klavan. Het komt wel goed met hem", zei Klopp nadat Fabregas zijn excuses had aangeboden.