'FC Utrecht handelt snel en gaat routinier vastleggen als Letschert-vervanger'

'FC Utrecht handelt snel en gaat routinier vastleggen als Letschert-vervanger'

28-07-2016 15:00
6

FC Utrecht heeft Edson Braafheid op het oog als opvolger van Timo Letschert. Laatstgenoemde lijkt de overstap te gaan maken naar Italië. Sassuolo onderhandelt momenteel met Utrecht over een transfer van de verdediger. 

Voetbal International meldde woensdagavond dat de nummer zes van de Serie A miljoenen wil betalen voor Letschert (23). Utrecht kan dat geld goed gebruiken en lijkt het transferbedrag ook niet te gaan investeren in een nieuwe speler. De gewenste vervanger van de stopper loopt al een paar weken rond op het trainingscomplex van de Domstedelingen. De transfervrije Braafheid (33) traint namelijk mee bij de formatie van trainer Erik ten Hag. 

Wedden

Meer odds

Volgens het Algemeen Dagblad staat de linkspoot, wiens contract bij SS Lazio op 1 juli afliep, op het punt om een contract te ondertekenen in Stadion Galgenwaard. Het zou voor de voormalig Oranje-international een terugkeer betekenen bij de club die hem in 2003 liet debuteren in het betaald voetbal. Later speelde de linkspoot voor onder meer FC Twente en Bayern München. 

Lees ook: 'Geen interesse van top-drie uit Eredivisie. Was de meest logische stap geweest'