'Mourinho wijst Fosu-Mensah en acht anderen de deur bij Manchester United'

'Mourinho wijst Fosu-Mensah en acht anderen de deur bij Manchester United'

28-07-2016 18:34
31

José Mourinho haalt de bezem door de selectie van Manchester United. De Portugese manager heeft volgens The Daily Mail negen spelers verteld dat ze mogen vertrekken, waaronder Timothy Fosu-Mensah.

In Engeland wordt al weken gespeculeerd over de 'slachtoffers' van de aanstelling van Mourinho, die deze zomer Louis van Gaal opvolgde als manager van Manchester United. The Daily Mail komt donderdag met misschien wel het duidelijkste bericht tot dusver. Liefst negen spelers mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Het zou gaan om Bastian Schweinsteiger, Adnan Januzaj, Will Keane, Tyler Blackett, Paddy McNair, James Wilson, Andreas Pereira, Cameron Borthwick-Jackson én Fosu-Mensah. De uitsluiting van de Nederlander is opvallend, omdat hij veel indruk maakte in de speelminuten die hij tegen het einde van vorig seizoen kreeg. Mourinho lijkt het echter niet in Fosu-Mensah te zien zitten.

De verwachting is dat geen van de negen spelers deel uitmaakt van de United-selectie die het zaterdag in Göteborg opneemt tegen Galatasaray. De spelersgroep bestaat daardoor uit 24 spelers. Daley Blind, die ook in de gevarenzone zou zitten, wordt niet genoemd. Het is niet bekend of Fosu-Mensah verhuurd mag worden of voor een definitief vertrek staat.