'Dit is gewoon kut. Als we niet doorgaan, ligt het aan onszelf'

28-07-2016 21:45
10

Heracles Almelo liet donderdagavond de eerste overwinning in Europa glippen. Het kwaliteitsverschil met FC Arouca was groot, maar na negentig minuten stond het 1-1.

Thomas Bruns baalt als een stekker van de late gelijkmaker. "Dit is gewoon kut", reageert hij bij FOX Sports. "We hadden van tevoren afgesproken dat we op zoek moesten naar in ieder geval één doelpunt en het liefst meer, maar dat we ook zeker geen goal tegen moesten krijgen."

De tegentreffer viel uiteindelijk in de negentigste minuut, bij nota bene de eerste échte kans voor de Portugezen. Bruns stelt dat Heracles het nooit zover had moeten laten komen, want mogelijkheden waren er genoeg. "We waren dominant, hadden vaak de bal en kregen veel kansen. We hadden er gewoon meer moeten maken."

Volgende week moet Heracles minimaal één keer scoren om door te gaan naar de vierde voorronde van de Europa League. Bruns: "Ik denk dat wij fitter zijn en dat we betere kwaliteiten hebben. Als we niet doorgaan, ligt het aan onszelf."