Update: 'Doelman haakt op amateurbasis aan bij PSV na bevredigende stage'

Update: 'Doelman haakt op amateurbasis aan bij PSV na bevredigende stage'

29-07-2016 08:10
7

Het lijkt erop dat PSV zich donderdag heeft versterkt met een nieuwe doelman. Het zou gaan om Jamie Watt, die deze zomer transfervrij vertrok bij Helmond Sport.

Het Twitter-account van Tjerkstra Media verspreidde donderdagavond een foto, waarop technisch manager Marcel Brands te zien is met de kersverse aanwinst. Watt, die al wel stageliep bij Jong PSV, zou zijn handtekening hebben gezet onder een contract met een onbekende duur. Het is niet duidelijk waarom PSV nog geen officieel communiqué naar buiten heeft gebracht.

Watt speelde het afgelopen seizoen bij Helmond Sport, dat een langere samenwerking niet zag zitten. PSV ziet schijnbaar wél brood in de 22-jarige sluitpost. Hij wordt waarschijnlijk gehaald als breedteversterking, na de blessures van Luuk Koopmans en Yanick van Osch. Watt werd geboren in het Schotse Dundee. De 1,92 meter lange doelman speelde in totaal drie wedstrijden voor Helmond Sport in de Jupiler League.

Update 29 juli, 08.10 uur: Jamie Watt gaat op amateurbasis aan de slag bij Jong PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De doelman maakte een bevredigende indruk tijdens een stage. Hij moet de blessures van Luuk Koopmans en Yanick van Osch opvangen in Eindhoven.