Janssen bezorgt Tottenham-verdediger blauw oog: Hij zette zijn elleboog erin

Janssen bezorgt Tottenham-verdediger blauw oog: "Hij zette zijn elleboog erin"

29-07-2016 00:06
11

Kevin Wimmer weet sinds kort ook wie Vincent Janssen is. De zomeraankoop van Tottenham Hotspur, die voor ruim twintig miljoen euro overkwam van AZ, heeft zijn nieuwe teamgenoot een blauw oog bezorgd.

Tottenham is op trainingskamp in Australië, waar alle spelers het beste van zichzelf willen tonen aan manager Mauricio Pochettino. Ook Janssen strijdt voor zijn plek en is nietsontziend, getuige het blauwe oog van Wimmer. De Oostenrijkse verdediger kan lachen om het incidentje. "Het gebeurde vorige week tijdens de training", vertelt Wimmer aan The Daily Mail. "Vincent zette zijn elleboog erin, een klein ongelukje. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal."

Janssen heeft in zijn eerste weken bij Tottenham een goede indruk achtergelaten. Wimmer: "Hij is fysiek heel sterk, gebruikt zijn lichaam altijd goed en is gewoon een sterke kerel. Ik denk dat hij een goede speler is voor ons. Ik zag hem voor het eerst tijdens de oefeninterland van Oostenrijk tegen Nederland voor het EK. Ik vond hem toen al een sterke speler, die ook nog eens goed kan schieten."