Zaakwaarnemer houdt PSV in spanning: Geen zin om dingen te forceren

Zaakwaarnemer houdt PSV in spanning: "Geen zin om dingen te forceren"

29-07-2016 07:00
7

PSV maakt er geen geheim van dat het de selectie deze zomer dolgraag wil versterken met Marco van Ginkel. De middenvelder zelf heeft ook wel oren naar een terugkeer bij de landskampioen, maar PSV en de speler zijn afhankelijk van Chelsea, laat Van Ginkel's zaakwaarnemer weten aan het Eindhovens Dagblad. 

Karel Jansen vertelt vrijdag aan het ED dat de 23-jarige international van het Nederlands elftal 'open staat voor een hereniging met PSV'. De situatie is echter duidelijk, voegt Van Ginkel's belangenbehartiger daar onmiddellijk aan toe. "Het heeft geen zin om dingen te forceren. De nieuwe trainer van Chelsea (Antonio Conte, red.) heeft hem nog maar kort aan het werk kunnen zien."

Wedden

Meer odds

Conte nam Van Ginkel niet mee op een trainingskamp naar de Verenigde Staten, maar daar hoeven volgens Jansen niet per se conclusies aan verbonden te worden. "Er wordt de komende periode een beslissing over hem genomen en die is op dit moment nog niet gevallen. Het kan best nog even duren." PSV huurde de oud-speler van Stoke City, AC Milan en Vitesse in januari van Chelsea. Hij scoorde in dertien Eredivisie-duels acht keer.