'Fiorentina wil weer op Nederlandse toer: eerste bod van drie miljoen afgewezen'

'Fiorentina wil weer op Nederlandse toer: eerste bod van drie miljoen afgewezen'

29-07-2016 07:26
1

Club Brugge laat Stefano Denswil niet zonder slag of stoot vertrekken naar Fiorentina. De Belgische krant Het Nieuwsblad meldt vrijdag dat een eerste bod uit Italië op de Nederlandse verdediger is afgewezen. 

De Serie A-club bood drie miljoen euro op de 23-jarige Denswil. Met dat bedrag neemt landskampioen Brugge geen genoegen. Fiorentina is nu aan het nadenken over een nieuwe, verbeterde aanbieding. Eerder deze maand werd voormalig Ajacied Denswil gelinkt aan AS Monaco. De Franse topclub wilde zes miljoen betalen voor de linkspoot. Met dat bedrag ging Brugge evenmin akkoord. 

Fiorentina heeft blijkbaar zijn zinnen gezet op een Nederlandse verdediger. Opvallend genoeg werden ook Karim Rekik (Olympique Marseille) en Sven van Beek (Feyenoord) deze zomer al in verband gebracht met aan La Viola. Fiorentina versterkte zich eerder deze maand reeds met Vitesse-back Kevin Diks.

Een eventuele overstap van Denswil kan voor Ajax goed uitpakken, want de Amsterdammers hebben volgens De Telegraaf een doorverkooppercentage van twintig procent bedongen toen de stopper een paar jaar geleden naar België verkaste.