Heracles niet ongeschonden uit Europese clash: 'Ik voelde wat knakken'

Heracles niet ongeschonden uit Europese clash: 'Ik voelde wat knakken'

29-07-2016 10:03
5

De Europa League-clash met FC Arouca (1-1) kende voor Heracles Almelo-verdediger Mike te Wierik een teleurstellend verloop. De verdediger viel na ruim zeventig minuten spelen geblesseerd uit. 

"Ik raakte Jaroslav Navratil in het voorbijgaan, toen ik op de grond kwam voelde ik wat knakken. Vervolgens lukte het niet meer om te kunnen sprinten", aldus Te Wierik in gesprek met Twente Sport. "Ik ben na de wedstrijd meteen behandeld. Vrijdag zullen we foto's laten maken en dan maar hopen dat het allemaal meevalt met de blessure."

Van de remise tegen de Portugezen baalt de stopper. "Eigenlijk was er tijdens de wedstrijd voor ons geen vuiltje aan de lucht. We hadden zeker drie keer moeten scoren. Dan is het natuurlijk klote dat het maar 1-0 staat en je alsnog een goal tegen krijgt."

"De trainer zie ook dat we goed hadden gespeeld, hadden laten zien dat we de betere waren. Als we dat daar ook kunnen doen, is er een goede kans dat wij het zijn die doorgaan. We zullen er daar in elk geval opnieuw volle bak voor gaan", besluit Te Wierik.