Brands krijgt zware kluif: 'Op een gegeven moment is PSV aan de beurt'

Brands krijgt zware kluif: 'Op een gegeven moment is PSV aan de beurt'

29-07-2016 14:54
8

Arnold Bruggink denkt dat de nederlaag tegen FC Eindhoven PSV goed heeft gedaan. Volgens de voormalig voetballer en huidig analist is de 0-1 verliespartij een 'wake-up call'. 

"Ik denk dat die nederlaag Phillip Cocu eigenlijk wel goed van pas komt", zegt Bruggink op de site van FOX Sports. "Even weer met beide beentjes op de grond. Tot die wedstrijd verliep de voorbereiding van PSV heel soepel. Ik heb ze tegen FC Porto gezien en daarin maakte de ploeg een ontzettend goede indruk. Heel stabiel."

Bruggink vraagt zich af of PSV de huidige selectie bij elkaar kan houden. "Er gaat nog zoveel veranderen qua transfers, let maar op. Het komt nu pas allemaal echt op gang. En op een gegeven moment is PSV ook aan de beurt. Als Jetro Willems en Luciano Narsingh zouden vertrekken, dan ben ik er zeker van dat Marcel Brands weer capabele vervangers zal halen."

"De as is bijna intact gebleven, dat is misschien nog wel belangrijker. En als PSV erin slaagt om Marco van Ginkel opnieuw te strikken, dan slaat het een belangrijke slag. Na de winterstop maakte hij acht goals. Dan ben je als middenvelder goud waard."