Van Bronckhorst ziet 'grasmat met bruine plekken' in Amsterdam: 'Ik weet niet...'

Van Bronckhorst ziet 'grasmat met bruine plekken' in Amsterdam: 'Ik weet niet...'

29-07-2016 15:36
13

Voor het eerst in lange tijd zijn de supporters van Feyenoord weer welkom in de Arena. Niet voor een clash met Ajax, maar de strijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal. Giovanni van Bronckhorst is er blij mee.

"Ik vind het goed dat we onze supporters mee kunnen nemen naar deze wedstrijd", zegt Van Bronckhorst op de persconferentie in Zeist, twee dagen voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. "Het klopt dat we de wedstrijden tegen Ajax nooit met uitsupporters spelen. Uiteindelijk hoop ik in de toekomst dat we ook in de wedstrijden tegen Ajax onze supporters mee mogen nemen."

Aanvoerder Dirk Kuyt is het daarmee eens. "Wedstrijden zijn het mooist met supporters van beide kanten. Het is triest dat dat bij sommige wedstrijden niet meer mogelijk is. Uiteindelijk is de veiligheid van alle mensen het belangrijkst, maar net als de trainer hoop ik dat het in de toekomst wel weer mogelijk is."

Ook het veld in de Arena kwam ter sprake. Die ligt er niet perfect bij door de verschillende concerten deze zomer. Van Bronckhorst: "Er zaten wel een aantal bruine plekken in. Het liefst wil je op een mooie grasmat spelen die helemaal groen is, maar ik weet niet hoe dat precies komt."