'Kluivert krijgt nieuwe opdracht bij PSG en klopt bij Real aan voor aanvaller'

'Kluivert krijgt nieuwe opdracht bij PSG en klopt bij Real aan voor aanvaller'

30-07-2016 08:46
4

Paris Saint-Germain gaat een poging wagen bij Real Madrid om Jese Rodriguez los te weken, zo meldt Cadena SER. De aanvaller komt bij De Koninklijke niet vaak als basisspeler in actie, terwijl PSG het wel in hem ziet zitten.

Inmiddels heeft er al een gesprek plaatsgevonden tussen Gines Carvajal, de zaakwaarnemer van Rodriguez, en Jose Angel Sanchez, de algemeen directeur van Real. Daarin is verklaard dat de hoop van de aanvaller is gevestigd op een overstap naar de hoofdstad van Frankrijk.

Unai Emery staat sinds kort aan het roer bij PSG, waar Patrick Kluivert als technische man de transferzaken op zich neemt. Kluivert heeft nu dus ook van Emery een opdracht gekregen. De kapitaalkrachtige club uit Parijs vertrouwt de trainer op zijn bevindingen over Rodriguez en weet dat Emery de Real-speler al eerder wilde strikken. Dat lukte hem in 2013 niet in dienst van Sevilla, zijn vorige club.

Emery geeft het echter niet op en gaat met PSG nogmaals proberen om Rodriguez in te lijven. Op donderdag is er naar verluidt officieel contact geweest tussen PSG en Real, dat hoopt op een huurperiode. De Fransen gaan voor een permanente transfer van de speler die nog een eenjarig contract heeft.