Lombaerts-deal nog ver weg: Heel veel geld voor speler die 30 is gepasseerd

Lombaerts-deal nog ver weg: "Heel veel geld voor speler die 30 is gepasseerd"

30-07-2016 10:07

De kans dat Nicolas Lombaerts naar Anderlecht komt, wordt steeds kleiner. De Belgische topclub is nog op zoek naar aanvallende en defensieve versterking, maar de verdediger die deze zomer ook door PSV en Ajax wordt gevolgd, lijkt niet naar Brussel te trekken.

"We staan mijlenver van een overeenkomst", vertelde manager Herman Van Holsbeeck tegenover Het Nieuwsblad. "Lombaerts zou voor ons van goudwaarde zijn, maar we worden geconfronteerd met de financiële realiteit. Zenit Sint-Petersburg vraagt heel veel geld voor een speler die de 30 gepasseerd is. Bovendien liggen de salarissen in Rusland veel hoger dat wat wij kunnen betalen."

"Maar we moeten eerst en vooral een akkoord vinden met Zenit. Pas nadien kunnen we beginnen onderhandelen met Nicolas zelf", aldus Van Holsbeeck. Lombaerts is deze zomer op zoek naar een vertrek bij Zenit Sint-Petersburg, maar heeft een nieuwe club nog niet kunnen vinden. Eerder meldde VoetbalPrimeur al dat er onderhandeld werd tussen het kamp-Lombaerts en Watford, Club Brugge en Anderlecht en dat ook PSV nog niet uit beeld is.