Mourinho verschaft duidelijkheid over Fosu-Mensah-situatie en 'wil Monaco-back'

Mourinho verschaft duidelijkheid over Fosu-Mensah-situatie en 'wil Monaco-back'

30-07-2016 11:09
13

José Mourinho heeft de geruchten dat Manchester United Timothy Fosu-Mensah van de hand wil doen tegengesproken. Volgens de coach traint de Nederlander apart totdat hij weer volledig fit is.

"Timothy is een klein beetje geblesseerd, daarom traint hij op dit moment apart van de groep. Als hij honderd procent fit is, sluit hij weer aan bij de A-selectie", vertelt Mourinho in de Engelse pers. Het lijkt er dan ook op dat de door Ajax opgeleide verdediger niet gaat vertrekken. Desalniettemin zou Mourinho nog steeds een extra verdedigende versterking toe willen voegen aan de club, wat de situatie van Fosu-Mensah weer kan veranderen.

United wil zich volgens Braziliaanse media namelijk spoedig versterken met AS Monaco-rechtsback Fabinho. Volgens Globoesporte volgt Mourinho diens verrichtingen al een lange tijd. Het tweetal heeft eerder samengewerkt bij Real Madrid en Mourinho is daar al onder de indruk geraakt van Fabinho, die het afgelopen seizoen tot één van de beste rechtsbacks behoorde in de Franse competitie.