Ranieri wil sterspeler transfer uit het hoofd praten: Een intelligente man

Ranieri wil sterspeler transfer uit het hoofd praten: "Een intelligente man"

30-07-2016 12:49

Leicester City-manager Claudio Ranieri doet er alles aan om sterspeler Riyad Mahrez van een langer verblijf bij de kampioen van Engeland te overtuigen. De aanvaller staat in de serieuze belangstelling van onder meer Arsenal.

"Ik praat veel met hem en zeg dan: blijf bij ons, dat is veel beter voor je toekomst. Ik denk dat hij een intelligente man is en dat hij gaat blijven", aldus Ranieri in gesprek met Sky Sports. "We ondersteunen hem goed, dat is belangrijk. Wanneer je van club wisselt zijn er misschien geen ploeggenoten die je op hetzelfde niveau kunnen brengen."

"Hij zal zich meer ontwikkelen als hij nog een jaar bij ons blijft en dan kan hij misschien volgend jaar nadenken over een andere club. Als hij voor heel veel geld gaat, zal iedereen iets speciaals van hem verwachten. Hij kan speciale dingen, maar wel bij ons", zegt Ranieri, die zelf hoopt de Poolse EK-ganger Bartosz Kapustka snel als aankoop te presenteren. "Het is nog niet rond. Ik durf ook niet te zeggen of dit de laatste speler wordt. Ik zeg nu ja, maar er bestaat nog een kans van tien procent dat er iets gaat gebeuren."