Nog één bijzonder Nederlands weerzien voor Van Dijk: Langer in blijven

Nog één bijzonder Nederlands weerzien voor Van Dijk: "Langer in blijven"

30-07-2016 14:22
2

Virgil van Dijk (25) kijkt uit naar het nieuwe seizoen bij Southampton. De centrale verdediger ziet een stijgende lijn tijdens de voorbereiding. FC Twente werd afgelopen woensdag met 1-2 verslagen, nadat eerder ook al PEC Zwolle (0-4) eraan moest geloven.

"Winnen is belangrijk, ook tijdens de voorbereiding'', vertelt Van Dijk op de officiële website van zijn club. "Het vertrouwen groeit en het geeft ons eens goed gevoel. Het is duidelijk dat het nog veel beter moet, maar ik denk dat we als groep groeien. We zijn de goede weg ingeslagen'', aldus Van Dijk, die deze zomer trainer en landgenoot Ronald Koeman naar Everton zag vertrekken.

Wedden

Meer odds

Zaterdagmiddag staat het duel met FC Groningen, voormalig werkgever van Van Dijk, op het programma. De Nederlander blijft echter nuchter. "Ik wil gewoon fit worden en mezelf klaar maken voor een zwaar seizoen", zegt Van Dijk, mede doelend op de Europa League. "Ik hoop dat we er dit jaar langer in kunnen blijven, dus ik zorg ervoor dat ik fit blijf om zo alles te geven voor de club."