FC Twente slaat alweer vierde slag op de 'huurmarkt': Zeker behoefte aan

FC Twente slaat alweer vierde slag op de 'huurmarkt': "Zeker behoefte aan"

30-07-2016 14:01
71

FC Twente heeft een nieuwe linksback gevonden. De Sloveen Dejan Trajkovski komt over van NK Domzale en wordt voor één jaar gehuurd met een optie tot koop.

De 24-jarige linksback had net zijn eerste anderhalve seizoen bij Domzale erop zitten na een voetballeven lang bij Maribor te hebben doorgebracht. "De eerste indruk is goed, het is een mooie club met een groot stadion en goede supporters", zegt Trajkovski over zijn nieuwe club. "Als linksback ben ik aanvallend ingesteld, ik heb veel snelheid en probeer de aanvallers altijd te dienen met voorzetten."

Namens FC Twente reageert commercieel directeur Jan van Halst op de transfer. "We zijn blij met de komst van Dejan. Het is goed dat we met hem ervaring kunnen toevoegen aan de linkerkant. Daar was zeker behoefte aan", doelt Van Halst op de leeggevallen plek na het vertrek van Robbert Schilder. Voor FC Twente is Trajkovski alweer de vierde huurling deze transferperiode. Dylan Seys (Club Brugge), Enes Ünal (Manchester City) en Yaw Yeboah (Manchester City) werden eerder op huurbasis gehaald. Stefan Thesker kwam voor een klein bedrag definitief over van Greuther Fürth.

Lees ook: de nieuwe XI van FC Twente!