Marcelo de grote man bij Real, opleving Hazard komt te laat voor Chelsea

30-07-2016 23:15

Real Madrid heeft zich gerevancheerd voor de pijnlijke nederlaag tegen Paris Saint-Germain eerder deze week. De equipe van trainer Zinedine Zidane was in het toernooi om de International Champions Cup met 3-2 te sterk voor Chelsea.

Marcelo was met twee doelpunten en een assist de grote man aan Madrileense zijde. De Braziliaanse vleugelverdediger sloeg binnen het half uur al twee keer toe. Na negentien minuten verschalkte hij doelman Asmir Begovic met een van richting veranderd schot en niet veel later rondde hij in de korte hoek af na een knappe individuele actie.

In de 37e minuut had Marcelo ook een aandeel in de 3-0. Hij gaf de bal af aan Mariano Díaz, die met een raket doel trof. Voor de Dominicaanse aanvaller was het pas zijn tweede optreden in de hoofdmacht van de Champions League-winnaar. De wedstrijd was daarmee in feite beslist, maar in de slotfase begon de motor van Chelsea toch nog te draaien.

Invaller Eden Hazard nam de Londenaren bij de hand. De Belg gaf de stand een draaglijker aanzien door zowel de 3-1 als de 3-2 voor zijn rekening te nemen. Een gelijkmaker zat er in de slotseconden echter niet meer in.