'Juventus verwacht vertrek van Pogba en zet Belg bovenaan verlanglijstje'

'Juventus verwacht vertrek van Pogba en zet Belg bovenaan verlanglijstje'

30-07-2016 23:39
5

Axel Witsel is op weg naar de uitgang bij Zenit Sint-Petersburg. Het is alleen nog de vraag waar de Belgische international zijn loopbaan voortzet. Ook Juventus heeft van Witsel nu topprioriteit gemaakt, op voorwaarde dat Paul Pogba vertrekt.

Dat laatste lijkt zo goed als vast te staan, aangezien Manchester United momenteel de laatste hand lijkt te leggen aan een deal van 120 miljoen euro voor de Franse middenvelder. Volgens La Gazzetta dello Sport moet Witsel Pogba doen vergeten in Turijn. De 27-jarige middenvelder, deze zomer basisspeler bij de Rode Duivels op het EK, zou de voorkeur krijgen boven Blaise Matuidi en Moussa Sissoko.

Witsel lijkt in ieder geval niet dwars te gaan liggen. Hij verklaarde eerder zijn liefde voor de Oude Dame. Juventus en Zenit lijken evenwel minder op één lijn te zitten. De Italiaanse kampioen denkt aan een bedrag van achttien miljoen euro, terwijl de Russen 25 miljoen eisen. Naast Juventus werden eerder Everton, Leicester City, AS Roma, Napoli en Internazionale met Witsel in verband gebracht.