Vuurdoop Kluivert na opzienbarende overstap: 'Ben blij met hun gedrag'

Vuurdoop Kluivert na opzienbarende overstap: 'Ben blij met hun gedrag'

31-07-2016 14:48
5

Patrick Kluivert verraste deze zomer vriend en vijand door als directeur bij Paris Saint-Germain aan de slag te gaan. De voormalig profvoetballer tekende aanvankelijk een contract als jeugdtrainer van Ajax, maar belandde plots in Parijs. Tot dusver bevalt het Kluivert uitstekend.

"Het team doet het goed met de nieuwe trainer. Ik denk dat het team klaar is voor het nieuwe seizoen, dat is het belangrijkste", zegt Kluivert op de officiële website van PSG. "In de eerste instantie ben ik hier om de spelers te observeren en om mijn plekje te vinden. Tot nu toe voel ik me hier erg goed."

Wedden

Meer odds

"Ik ben blij met het gedrag van de spelers en het teamgevoel is heel positief: dat zal ons alleen maar goed doen", vervolgt Kluivert, die erg tevreden is over de jongelingen in de ploeg. "Het is nooit makkelijk voor jonge spelers om je in het elftal te spelen, maar de ouderen vangen ze goed op", aldus Kluivert, die ook erg te spreken is over de behaalde resultaten in de voorbereiding.

Paris Saint-Germain wist te winnen van Real Madrid, Internazionale (beide 3-1) en Leicester City (4-0). 6 augustus staat de eerste officiële wedstrijd voor PSG op het programma. Olympique Lyon is de tegenstander in de strijd om de Trophee des Champions.