Miljoenentransfer PSV kwestie van tijd: Meerdere clubs hebben zich gemeld

Miljoenentransfer PSV kwestie van tijd: "Meerdere clubs hebben zich gemeld"

31-07-2016 20:52
38

Het lijkt erop dat Jetro Willems bezig is aan zijn laatste weken in Eindhovense dienst. De linksback van PSV schermt met de belangstelling van vier clubs, uit Engeland en Spanje.

Willems ziet er daar zeker één van zitten. "Klopt, er zijn meerdere clubs die zich hebben gemeld", reageert hij tegenover FOX Sports. "We zijn aan het kijken, we zijn bezig. Het komt wel goed hoor, daar ben ik niet bang voor." Welke clubs in de markt zijn is vooralsnog niet bekend.

Het vertrek van Willems bij PSV lijkt dus een kwestie van tijd. Trainer Phillip Cocu gaat ervan uit dat het snel kan gaan en heeft daar geen moeite mee. "Op een gegeven moment moet er wel een beslissing genomen worden. Naarmate de einddatum dichterbij komt, wordt het steeds moeilijker een vervanger te halen."

"Voetbal is een mannensport, hè"
Willems had misschien wel zijn laatste wedstrijd voor PSV kunnen besluiten met een rode kaart. Hij gaf een harde duw aan Jens Toornstra bij een opstootje in de eerste helft. "Dat was dom. Ik heb mijn excuses aangeboden, maar voetbal is een mannensport, hè. Ik heb ook geel gekregen."