'Schweinsteiger luistert niet naar Mourinho en zet hakken in het zand'

'Schweinsteiger luistert niet naar Mourinho en zet hakken in het zand'

31-07-2016 21:32
17

Bastian Schweinsteiger heeft geen plannen om Manchester United deze zomer te verlaten. Dat meldt BILD. De Duitser lijkt niet in de plannen van manager José Mourinho voor te komen.

Het salaris van Schweinsteiger strookt bovendien niet met zijn prestaties, waardoor United hem naar verluidt liever kwijt dan rijk is. De Engelse grootmacht hoeft echter niet op medewerking van de hoofdrolspeler te rekenen. Schweinsteiger heeft volgens BILD geen enkele intentie om Old Trafford deze zomer te verlaten.

Wedden

Meer odds

De 31-jarige Duitser, die vrijdag een punt zette achter zijn interlandloopbaan bij Duitsland, is van plan om zijn contract 'gewoon' uit te dienen. De overeenkomst tussen hem en United loopt door tot het einde van het seizoen.

BILD schetst overigens wel een scenario waarin Schweinsteiger toch kan vertrekken. Mourinho moet het de middenvelder recht in het gezicht vertellen en geen enkel toekomstperspectief geven. Als die boodschap overkomt, kiest de blessuregevoelige Schweinsteiger alsnog eieren voor zijn geld.