Wenger 'verraadt' nieuwe belangstelling voor Leicester-ster: Niet openbaar

Wenger 'verraadt' nieuwe belangstelling voor Leicester-ster: "Niet openbaar"

31-07-2016 22:52
2

Niemand minder dan Arsène Wenger was zaterdagavond aandachtig toeschouwer bij de vriendschappelijke wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Leicester City (4-0). Daar had de Arsenal-manager zo zijn redenen voor.

Het is een publiek geheim dat Wenger op de tribune zat om Riyad Mahrez te bekijken. Hij maakte bovendien van de gelegenheid gebruik door een praatje te maken met de zaakwaarnemer van de 25-jarige Algerijn, die afgelopen seizoen werd verkozen tot beste speler van de Premier League.

"Ja, natuurlijk ben ik hier om de spelers van Leicester te bekijken", grijnst Wenger tegenover beIN Sports. "Maar dat heeft als reden dat we in de tweede speelronde van de Premier League tegen ze moeten spelen. Dan is dit een mooie kans om Leicester aan het werk te zien."

De Franse manager wordt vervolgens gevraagd met ja of nee te antwoorden op de vraag of hij Mahrez wil hebben. "Ik kan je geen ja of nee geven, want we bespreken onze transferplannen niet in het openbaar. Het is het beste om dingen geheim te houden als je kan wilt maken op een transfer", besluit Wenger, wiens lichaamstaal een hoop lijkt te verraden. Arsenal probeerde het eerder bij Jamie Vardy, maar kreeg nul op het rekest.