'Na komst Berghuis wil Feyenoord derde man op rechts nog zien te slijten'

'Na komst Berghuis wil Feyenoord derde man op rechts nog zien te slijten'

01-08-2016 07:45
16

Als Feyenoord erin slaagt om Steven Berghuis aan de selectie toe te voegen, zit het werk van technisch directeur Martin van Geel er deze zomer op. Althans, voor wat betreft de aankopen.

De kans is namelijk groot dat Feyenoord, als Berghuis komt, een rechtsbuiten die niet meer aan spelen toekomt gaat verhuren of verkopen, meldt De Telegraaf. Jens Toornstra stond zondag tegen PSV in de basis en werd in de tweede helft vervangen door Bilal Basacikoglu. Beide spelers moeten flink aan de bak.

Dat er een extra concurrent voor hem aankomt, maakt Toornstra niet bezorgd. "Het dubbel bezet hebben van elke positie is gewoon goed voor Feyenoord", zegt hij in De Telegraaf. "Er is wel een verschil nu, je weet allemaal dat er veel wedstrijden gaan komen en dat je ook echt meer spelers nodig hebt in zo’n seizoen", doelt hij op de Europese campagne die gaat komen.

Vorig seizoen leek Toornstra in de winterstop op weg naar TSG 1899 Hoffenheim, maar toen mocht de oud-speler van ADO Den Haag en FC Utrecht uiteindelijk niet vertrekken.