FC Twente laat oud-speler van Feyenoord en Besiktas meedraaien in Enschede

FC Twente laat oud-speler van Feyenoord en Besiktas meedraaien in Enschede

01-08-2016 19:04
24

In de zoektocht naar nieuwe spelers is FC Twente momenteel aanbeland bij Aytac Asim Metin. De twintigjarige Turk is transfervrij, nadat zijn contract bij Besiktas in de zomer afliep. 

Metin speelde maandag een een uur mee tijdens een oefenduel tussen Jong FC Twente en Jong sc Heerenveen (0-3). Volgens fansite Twente Insite maakte Metin 'op enkele foutjes na een prima indruk'. Metin speelde een negatieve hoofdrol bij één van de goals die de Tukkers incasseerden. Hij kopte een bal ongelukkig achter goalie Sonny Stevens. 

De in Rotterdam geboren stopper doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Feyenoord. In 2014 verkaste hij naar Genclerbirligi en niet veel later maakte hij de overstap van Besiktas. Bij de topclub, die afgelopen seizoen kampioen werd van Turkije, volgde er echter geen doorbraak in het eerste elftal.

Op 1 juli liep het contract van Metin af. Twente is momenteel druk op zoek naar nieuwe spelers, maar moet het daarbij vooral hebben van huurlingen en transfervrije voetballers.