'Zenit meldt zich inderdaad bij Pröpper: PSV'er geeft duidelijk antwoord'

'Zenit meldt zich inderdaad bij Pröpper: PSV'er geeft duidelijk antwoord'

02-08-2016 11:44
29

Zenit Sint-Petersburg heeft zich inderdaad gemeld bij het management van Davy Pröpper om te informeren naar de mogelijkheden van een transfer. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV hoeft echter niet te vrezen voor een vertrek van de middenvelder, want hij wil niet naar Rusland. 

Pröpper heeft de deur meteen dichtgegooid toen Zenit zich voor hem meldde omdat hij niet naar de Russische club wil. Sterker, volgens het Eindhovens Dagblad maken ook andere eventueel geïnteresseerde clubs geen kans, want de middenvelder wil bij PSV blijven. Er is geen sprake van onderhandelingen tussen de Eindhovense club en Zenit. Daar werd dinsdag in Rusland wel melding van gemaakt.

Pröpper heeft er bij PSV pas één seizoen opzitten. Hij kwam een jaar geleden over van Vitesse en werd direct een van de belangrijkste mannen in de Eindhovense kampioensploeg. Pröpper speelde 33 wedstrijden in de Eredivisie en scoorde daarin liefst tien keer. Zondag maakte hij nog het enige doelpunt tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.