'Ommezwaai bij PSV: clubleiding zet streep door transfer van Maher'

'Ommezwaai bij PSV: clubleiding zet streep door transfer van Maher'

03-08-2016 07:10
28

Het is nog maar de vraag of Adam Maher deze zomer vertrekt bij PSV. Aangezien een rentree van de begeerde Marco van Ginkel in Eindhoven onzeker is, wil de landskampioen mogelijk tóch niet meewerken aan een transfer van de 23-jarige middenvelder. 

Na een seizoen waarin Maher voornamelijk op de bank zat en bovendien in ongenade viel bij een groot deel van de PSV-achterban, leek een vertrek uit Brabant in de maak. De leiding van PSV gaf aan dat het deze zomer bereid was om mee te denken wanneer een interessante club zich zou melden voor Maher, die nog een contract voor twee jaar heeft bij de Champions League-deelnemer. 

Inmiddels is de situatie veranderd, weet het Algemeen Dagblad. PSV ziet in Van Ginkel (Chelsea) de ideale versterking voor het middenveld, maar zolang het onduidelijk is of hij gehuurd kan worden van de Premier League-grootmacht, is een verkoop van Maher sowieso niet aan de orde.

De spoeling op het middenveld zou dan namelijk veel te dun worden voor trainer Phillip Cocu. PSV hoort waarschijnlijk pas laat in augustus of een rentree van Van Ginkel aan de orde is.