'Balotelli wacht op ticket voor groepsfase voor vervolggesprek met Ajax'

'Balotelli wacht op ticket voor groepsfase voor vervolggesprek met Ajax'

05-08-2016 07:36
92

Ajax is na het vertrek van Arek Milik op zoek naar een nieuwe spits. Mario Balotelli werd al meermaals gelinkt aan de Amsterdammers. Dat gebeurt nu opnieuw, nadat Ajax de play-offs van de Champions League heeft bereikt.

De Britse boulevardkrant The Daily Mail stelt namelijk dat Ajax op het punt staat om weer bij Balotelli aan te kloppen. Dat gebeurde in een eerder stadium, maar vervolggesprekken vonden naar verluidt niet plaats. De Italiaanse spits heeft bij Liverpool, zijn huidige werkgever, geen toekomst meer. De 25-jarige Balotelli zoekt nu naar een nieuwe club en hoopt zich daar weer in de kijker te spelen.

Veel hangt echter af van het feit of Ajax de groepsfase van de Champions League bereikt. Als Ajax een ticket bemachtigt, dan staat Balotelli zeker open voor een transfer, zo luidt het gerucht. Vorig seizoen speelde de spits op huurbasis voor AC Milan en bij terugkomst in Liverpool kreeg hij van Jürgen Klopp te horen dat hij geen kans meer krijgt bij The Reds. Balotelli ligt tot medio 2017 vast.