'Ajax-target' schimmig over nabije toekomst: 'Zien of er iets gaat gebeuren'

'Ajax-target' schimmig over nabije toekomst: 'Zien of er iets gaat gebeuren'

06-08-2016 23:11
9

Sébastien Haller wil in gesprek met FOX Sports bevestigen noch ontkennen dat hij met Ajax heeft gesproken over een transfer. De Franse spits van FC Utrecht, zaterdagavond één keer trefzeker tegen PSV, durft niet te zeggen of hij in de komende weken naar een andere club verkast. 

Haller (22) kopte tegen de landskampioen al na enkele minuten raak. Na afloop kreeg hij voor de camera van FOX Sports vooral vragen over zijn sportieve toekomst. Of een overstap naar Ajax aan de orde is? "Je moet aan Ajax vragen of zij met FC Utrecht in gesprek zijn. Als ik op het veld sta, ben ik daar helemaal niet mee bezig. We zien wel of er iets gaat gebeuren."

De goalgetter wordt al ruim een jaar gelinkt aan een transfer. "Misschien heb ik de komende weken veel opties, misschien niet", aldus de Fransman. "Als ik hier na 1 september nog speel, is dat omdat er niks interessants voorbij is gekomen. We zien wel, ik weet het nu niet." Een halfjaar geleden had Haller geen trek in een transfer naar Norwich City. Bij Ajax zou de jeugdinternational in beeld zijn als mogelijke opvolger van Arek Milik.