Petrovic gaat na topavond aankloppen bij Wang: 'Heel veel spelers nodig'

Petrovic gaat na topavond aankloppen bij Wang: 'Heel veel spelers nodig'

06-08-2016 23:24
7

Zeljko Petrovic hoopt dat ADO Den Haag-eigenaar Hui Wang bereid is om nog één of meerdere versterkingen naar de residentieclub te halen. De Chinese zakenman zag zaterdagavond met eigen ogen hoe ADO een prima competitiestart beleefde tegen Go Ahead Eagles. Het werd 3-0. 

Wang en Petrovic hopen dit seizoen op een eindrangschikking tussen de plaatsen acht en twaalf. "Wij hebben echt heel veel spelers nodig om ons doel te bereiken. Met een beetje pech speelde je voor plek twaalf tot veertien. Er zijn een stuk of zes, zeven spelers vertrokken. Als ik nog een of twee spelers krijg ben ik hartstikke blij. Dan weet ik dat we een goed seizoen gaan draaien", stelt de debuterende trainer in gesprek met Voetbal International. 

Wedden

Meer odds

Petrovic weet nu wat hem te doen staat. "Even Wang zoeken. Voor dealtjes moet ik bij hem zijn, hij heeft het geld, niet bij de perschef", lacht de Montenegrijn. 

Edouard Duplan was in de ogen van de coach de grote uitblinker tegen Go Ahead. "Dat is een rasvoetballer. Als je die kapbewegingen ziet, daar geniet je van op de bank. Hij is een fantastische prof, een fantastische voetballer, geeft fantastische ballen op het juiste moment. Edouard is aparte klasse."