'Koeman krijgt twee spelers van Chelsea voor peperdure Lukaku aangeboden'

'Koeman krijgt twee spelers van Chelsea voor peperdure Lukaku aangeboden'

07-08-2016 08:35
7

Chelsea heeft zijn zinnen gezet op een transfer van Romelu Lukaku, voormalig speler van de Londenaren. De Belg mag echter niet zomaar vertrekken van zijn huidige club Everton. Ronald Koeman krijgt volgens The Sun echter twee spelers aangeboden als zijnde ruilmiddel voor Lukaku.

De kersverse Chelsea-manager Antonio Conte is laaiend enthousiast over Lukaku en haalde eerder deze zomer al Michy Batshuayi binnen. Everton geeft geen krimp, ondanks een miljoenenbod. Naar verluidt hebben Koeman en consorten al een bod van tachtig miljoen euro afgewezen. Daaruit begreep Chelsea dat het Everton menens is. Met een ander soort aanbod hopen de Londenaren de club uit Liverpool tóch te verleiden.

Chelsea betrekt nu namelijk Asmir Begovic en Loïc Remy in de deal volgens de boulevardkrant. Everton is zoekende naar een nieuwe doelman na het afscheid van Tim Howard en Begovic toonde in het verleden al aan dat hij op Premier League-niveau uit de voeten kan. Overigens is het niet zo dat Chelsea aan deze twee spelers genoeg heeft om Lukaku te strikken. Daarnaast zal de club nog tientallen miljoenen euro's moeten neertellen.