Boodschap huurling voor Overmars: Als Ajax mij wil, dan wil ik dat zeker

Boodschap huurling voor Overmars: "Als Ajax mij wil, dan wil ik dat zeker"

07-08-2016 20:02
29

Zakaria El Azzouzi baalt ervan dat Ajax zo weinig contact opneemt met de spits. De jonge aanvaller wordt door de Amsterdammers verhuurd aan Sparta Rotterdam, maar hoopt op iets meer contact met zijn oorspronkelijke club.

"Ik weet niet hoe het dit jaar gaat. Vorig jaar heb ik een half seizoen bij FC Twente gespeeld. Halverwege had ik toen geen evaluatie", vertelt El Azzouzi in gesprek met Voetbal Inside. "Of ik dat gek vind? Het is niet gek, maar wat meer contact met Ajax zou fijn zijn." El Azzouzi hoopt na dit seizoen in ieder geval op goed bericht uit Amsterdam. "Als Ajax mij wil, dan wil ik dat zeker."

Ook is bekend dat ze bij Ajax nog op zoek zijn naar een spits. El Azzouzi zweert voor het huidige seizoen echter trouw aan Sparta. "Voor dit seizoen ben ik in ieder geval niet beschikbaar. Of ik veel met de club praat? Ik spreek niet vaak mensen bij de club. Aan het einde van het seizoen heb je een gesprek. Dan ga je kijken wat het beste is. Ajax vond dat ik nog een jaar verhuurd moest worden."