'PSV klopt aan bij Manchester United in zoektocht naar middenvelder'

'PSV klopt aan bij Manchester United in zoektocht naar middenvelder'

08-08-2016 07:23
15

Andreas Pereira is volgens De Telegraaf een 'interessante optie' voor PSV, dat zoekt naar een middenvelder. Pereira speelde in het verleden in de PSV-jeugd en kan nu op huurbasis terugkeren. Markus Henriksen van AZ is volgens het Eindhovens Dagblad een alternatief.

Met de recente afzegging van Marco van Ginkel, het vertrek van Stijn Schaars en het mogelijke vertrek van Adam Maher wordt de spoeling ineens dun op het middenveld van de Eindhovenaren. PSV is daarom nog niet klaar op de transfermarkt. Pereira werd eerder ook al met PSV in verband gebracht. 

Wedden

Meer odds

De Belg met Braziliaanse roots speelde tussen 2005 en 2011 in de Eindhovense jeugdopleiding. PSV wilde Pereira vorig seizoen al huren, maar Louis van Gaal, toenmalig manager van Manchester United, wilde niet meewerken aan een eventueel vertrek van de jongeling. 

Afgelopen seizoen kwam Pereira slechts zelden in actie voor de hoofdmacht. José Mourinho, de nieuwe manager van Manchester United, heeft aangegeven dat Pereira nu wel verhuurd kan worden. In Engeland ziet men PSV als één van de gegadigden.