'Scouts van Arsenal en Porto aanwezig in Amsterdam voor stilist van PSV'

'Scouts van Arsenal en Porto aanwezig in Amsterdam voor stilist van PSV'

08-08-2016 07:44
7

Gaston Pereiro is lang niet altijd zeker van speelminuten bij PSV. Toch is er voor de Uruguayaanse technicus interesse. Arsenal en FC Porto hebben de frivole aanvallende middenvelder bekeken in het duel om de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord (1-0 winst).

De wedstrijd vond vorige week plaats in Amsterdam en het Eindhovens Dagblad meldt dat scouts van Arsenal en Porto op de tribune zaten. In het treffen met Feyenoord speelde Pereiro als basisklant mee. Zaterdag kwam hij tegen FC Utrecht als invaller binnen de lijnen. Een dag daarvoor had zijn zaakwaarnemer Paco Casal hem op het trainingscomplex van PSV nog moed ingesproken. Het hielp: Pereiro maakte de winnende (1-2).

Wedden

Meer odds

Pereiro was niet blij dat hij gepasseerd werd door trainer Phillip Cocu. "Daarover was ik een beetje teleurgesteld, maar ik heb eenmaal op het veld alles gegeven en het goede antwoord gevonden. Mijn manager had me in de middag nog het vertrouwen gegeven", stelt Pereiro, die ondanks de vermeende interesse van Arsenal en Porto rustig blijft. "Ik blijf dit seizoen bij PSV."