'Arsenal biedt 35 miljoen euro én Giroud voor nieuwe aanvalsleider'

'Arsenal biedt 35 miljoen euro én Giroud voor nieuwe aanvalsleider'

08-08-2016 10:58
2

Het was even stil rond Mauro Icardi, maar de spits van Internazionale domineert maandag weer de headlines in Italië. Arsenal zou voor hem in de markt zijn.

De Argentijn wordt maandag opnieuw gelinkt aan een overstap naar Arsenal, dat volgens La Gazzetta Dello Sport ver wil gaan. De Italiaanse krant komt met een belangrijk detail over de 'aanstaande deal'. Arsenal zou bereid zijn om 35 miljoen euro op tafel te leggen, plus Olivier Giroud.

De Franse spits was afgelopen seizoen goed voor zestien doelpunten in 26 Premier League-wedstrijden, maar staat vrijwel altijd ter discussie. Een vertrek van Giroud en de komst van Icardi zou betekenen dat ook de kritische supporters van Arsenal tevreden worden gesteld. Zij wachten al de hele zomer op een nieuwe aanvalsleider.

Wanda Nara, de markante vrouw en zaakwaarnemer van Icardi, gooide vorige week overigens olie op het Londense vuur, door met haar Twitter-volgers te delen dat ze in Londen was. In Engeland wordt aangenomen dat Nara om de tafel heeft gezeten met een delegatie van Arsenal.