PSV-spits beleeft droomavond met vier goals: 'Natuurlijk hoop je het'

PSV-spits beleeft droomavond met vier goals: 'Natuurlijk hoop je het'

08-08-2016 23:46
10

Sam Lammers beleefde maandagavond zijn mooiste wedstrijd tot dusver. De aanvaller van Jong PSV kwam in het knotsgekke competitieduel met FC Den Bosch (5-4) liefst vier keer tot scoren.

Lammers vond voor rust drie keer het doel en was in de tweede helft ook nog eens de maker van het winnende doelpunt. Het talent stond dan ook stralend het Eindhovens Dagblad te woord. "Natuurlijk hoop je het van tevoren, maar dit had ik niet verwacht. Dit is ongekend."

"Ik ben misschien wel uit vorm teruggekomen van het EK onder 19 jaar, waar ik veel gespeeld heb", vervolgt Lammers. "Bij het eerste elftal van PSV heb ik al wel een aantal keren meegetraind. Natuurlijk hoop je dan altijd op meer, maar in wedstrijden als deze moet ik het nu laten zien."

Het talent had wel nog een kritische noot. "Het belangrijkste is dat we vanavond winnen, want laten we wel wezen..... De manier waarop we hier een 4-0 uit handen geven, dat kan natuurlijk helemaal niet. Ik ben blij dat de goals genoeg waren voor drie punten, want daar gaat het om."