'Balotelli gaat akkoord met transfer, maar moet hopen op water bij de wijn'

'Balotelli gaat akkoord met transfer, maar moet hopen op water bij de wijn'

09-08-2016 12:51
4

Het staat vast dat Mario Balotelli deze zomer verkast naar een nieuwe club, maar wie de gelukkige wordt blijft de vraag. Chievo Verona lijkt goede papieren te hebben.

De Italiaanse club polste Balotelli al voor een transfer én dineerde met zaakwaarnemer Mino Raiola. Inmiddels zou de 25-jarige spits zelf groen licht hebben gegeven voor een transfer. Er is echter één probleem: het salaris dat Balotelli verdient bij Liverpool. Dat meldt Il Corriere della Sera.

Chievo heeft niet de financiële middelen om te voldoen aan de salariseisen van Balotelli. De Italiaan verdient zes miljoen euro per jaar. Chievo hoopt op medewerking van Liverpool, dat de spits liever kwijt dan rijk is. De Premier League-club zou bij een vertrek een deel van het Balotelli-salaris moeten blijven betalen.

Intussen blijft Chievo hopen op een deal. "Het is een droom en dat blijft het misschien ook. Maar dromen kost niets", verklaart voorzitter Luca Campedelli. "Het wordt heel moeilijk om alles rond te krijgen." Balotelli heeft bij Liverpool een contract tot medio 2018 en staat ook in de vermeende belangstelling van Ajax.

Lees ook: Swart verwacht op korte termijn nieuws over Ajax-spits: 'Ze zijn druk bezig'