Ajax-nieuwkomer direct voor de leeuwen gegooid: 'Pas drie keer getraind'

Ajax-nieuwkomer direct voor de leeuwen gegooid: 'Pas drie keer getraind'

09-08-2016 19:56
9

Davinson Sánchez maakte maandag zijn debuut in het shirt van Ajax. De Colombiaanse verdediger stond bij Jong Ajax in de basis tegen FC Emmen. Even wennen was het wel voor Sánchez, vooral omdat hij pas kort in Nederland is.

"Ik heb pas drie keer getraind met Ajax en dan die wedstrijd", vertelt de verdediger aan Ajax TV. "Dat is heel weinig tijd om meteen op mijn best te spelen, maar toch ben ik er blij mee. Ik ben tevreden met mijn spel, maar ik weet dat ik beter kan. Dat komt wel als ik wedstrijdritme krijg. Dan word ik ook belangrijker."

Wedden

Meer odds

Het doel van Sánchez om in het eerste elftal te spelen. "Natuurlijk! Daar ben ik voor gekomen. Om Ajax te helpen en belangrijk te worden voor het team. Ik weet wat ik kan en ik weet dat ik hier grote dingen kan doen."

Mateo Cassierra speelt wel al in het eerste elftal. Sánchez is blij dat hij tegen Sparta scoorde. "Ik praat natuurlijk met hem en ik ben blij voor hem dat hij scoorde en dat het goed met hem gaat. HIj heeft zich snel aangepast aan de groep en kon gelukkig de hele voorbereiding meemaken. Nu is het mijn beurt en moet ik ook de naam van Colombia hoog houden."