Update: Italianen vrezen dat 'Ajax-target' Balotelli niet haalbaar is

Update: Italianen vrezen dat 'Ajax-target' Balotelli niet haalbaar is

10-08-2016 21:14
26

Mario Balotelli heeft er met Luca Campedelli een fan bij. De president van Chievo Verona is gecharmeerd van de aanvaller en zou hem graag naar zijn club halen.

Balotelli heeft geen toekomst bij Liverpool en dus wordt er volop gespeculeerd over zijn toekomst. Als het aan Campedelli ligt, komt de speler snel naar Verona. "Dromen is gratis", vertelt de preses aan Tuttosport. "Ik hou van Balotelli, aan zijn kwaliteiten kan nauwelijks getwijfeld worden. Ik mag die jongen ook graag. Ik denk dat hij te vaak als zondebok wordt aangewezen."

Of Chievo de financiële middelen heeft om Balotelli vast te leggen, is maar de vraag. De Italiaan verdient namelijk zes miljoen euro per jaar. Dat is dus ook een probleem voor Ajax, mocht de club nog geïnteresseerd zijn. In een eerder stadium werd gemeld dat de Amsterdammers in Balotelli een interessante optie zien voor in de spits. 

Update 21:13: Chievo-directeur Luca Nember bevestigt tegenover Italiacalcio24.it dat er interesse is in Balotelli, maar verwacht niet dat de aanvaller haalbaar is. "Hij heeft bij Liverpool nog een tweejarig contract en ze hebben twintig miljoen euro voor hem betaald. We betwijfelen daardoor of Liverpool hem zomaar weg wil doen."