'Leicester veegt bod van 41 miljoen van tafel en komt tot akkoord met Mahrez'

'Leicester veegt bod van 41 miljoen van tafel en komt tot akkoord met Mahrez'

11-08-2016 09:28
3

Ryad Mahrez legt zich er bij neer dat hij deze zomer waarschijnlijk niet mag vertrekken bij Leicester City. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen de belangenbehartigers van de 25-jarige Algerijn en de Premier League-club, meldt The Guardian.

Mahrez, die werd uitgeroepen tot speler van het jaar in Engeland, sprak vorige maand nog zijn vertrekwens uit. Hij wees om die reden een nieuw en verbeterd contract ter waarde van ruim 90.000 duizend euro per week af. Leicester, dat eerder N'Golo Kanté zag vertrekken en Jamie Vardy binnenboord hield, is echter vastbesloten om de creatieve buitenspeler te behouden.

De club van manager Claudio Ranieri veegde een bod van 41 miljoen euro van Arsenal dan ook van tafel, weet L'Equipe, hoewel dat nieuws door beide clubs wordt ontkend. Mahrez werd deze zomer ook in verband gebracht met FC Barcelona en Chelsea. Alleen bij een bod van meer dan zestig miljoen lijkt de speler, die in 2014 voor nog geen half miljoen overkwam van Le Havre, echter nog te mogen vertrekken.

Leicester is op zijn beurt in de race voor het Braziliaanse toptalent Gabriel Barbosa. De Engelse club heeft een bod van 27 miljoen euro uitgebracht op de negentienjarige aanvaller van Santos.