'Inter en De Boer weigeren te buigen: bod van zeventig miljoen afgewezen'

'Inter en De Boer weigeren te buigen: bod van zeventig miljoen afgewezen'

11-08-2016 17:01
7

Hoewel Frank de Boer Mauro Icardi hoopt te overtuigen van een langer verblijf bij Internazionale, neemt de interesse voor de Argentijn toe. Napoli heeft een bod van liefst zeventig miljoen euro uitgebracht, weet La Gazzetta dello Sport.

Napoli nam deze zomer Arek Milik al over van Ajax voor 32 miljoen, maar is zeker nog niet uitgewinkeld. De Napolitanen willen na het vertrek van Gonzalo Higuain, die voor 94 miljoen naar Juventus vertrok, nog minstens één nieuwe aanvaller strikken. Inter weigert vooralsnog echter te buigen en heeft het bod afgewezen.

Of Icardi daar blij mee is, is de vraag. De 23-jarige spits had een vijfjarig contract kunnen ondertekenen bij Napoli ter waarde van liefst 8,6 miljoen euro per seizoen, weet de roze sportkrant. Icardi wordt ondertussen ook nog altijd in verband gebracht met Chelsea. Voor De Boer lijkt het hoe dan ook een hele klus om zijn aanvoerder te behouden.

Inter heeft voor de zekerheid al een lijstje met mogelijke opvolgers klaarliggen. Daar prijken onder meer de namen van Edinson Cavani, Pierre-Emerick Aubameyang en Alexis Sanchez op.