Excelsior doet zaken met Chelsea: Goed om terug te zijn in Nederland

Excelsior doet zaken met Chelsea: "Goed om terug te zijn in Nederland"

12-08-2016 12:10
8

Excelsior heeft zich officieel versterkt met Danilo Pantic. De negentienjarige middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Chelsea, zo maken de Kralingers vrijdag bekend.

Pantic meldde zich vrijdagochtend op Woudestein en hoopt zo snel mogelijk aan te sluiten bij de selectie van trainer Mitchell van der Gaag. Vorig seizoen speelde hij – zonder succes – op huurbasis bij Vitesse. "Het is goed om terug te zijn in Nederland", reageert de Excelsior-versterking op de clubsite.

Wedden

Meer odds

"Toen ik bij Vitesse zat, heb ik Excelsior natuurlijk een beetje gevolgd. Toen ik wist dat ik aan deze club verhuurd zou worden, ben ik op internet gaan kijken. Het is natuurlijk een heel andere club dan Chelsea of Vitesse, maar dat maakt niet uit. Ik heb er vooral veel zin in om hier te beginnen."

Het doel van Pantic is om kilometers te maken. Dat hij voor het tweede opeenvolgende seizoen wordt uitgeleend door Chelsea, waar zijn contract doorloopt tot medio 2019, vindt hij niet erg. "Chelsea is een grote club en het is lastig om daar als jonge speler tussen te komen. Daarom is het goed voor mijn ontwikkeling om te worden verhuurd en ervaring op te doen. Uiteindelijk is mijn doel natuurlijk om uit te komen voor het eerste team van Chelsea."