Transfersoap Heerenveen en Willem II gaat verder: zaakwaarnemer wil gesprek

Transfersoap Heerenveen en Willem II gaat verder: zaakwaarnemer wil gesprek

12-08-2016 14:12
3

Vanwege de transfersoap tussen sc Heerenveen en Willem II rondom Jordens Peters wil zaakwaarnemer Frank Schouten met beide kemphanen om tafel. De belangenbehartiger van de verdediger de Tilburgers ziet een verschil van interpretatie over de transfersom.

Schouten wil duidelijkheid voor Peters, die in belangstelling staat van Heerenveen. Hij heeft donderdag aangedrongen op een gesprek met de clubs, maar de Tilburgers hebben tot dusver niet gereageerd. "Maar ik verwacht dat Willem II snel laat weten dat het tot zo'n gesprek bereid is. Hoe langer je wacht, hoe lastiger het wordt", laat Schouten weten aan het Brabants Dagblad.

De zaakwaarnemer van Peters wil weten wat voor bod Heerenveen heeft uitgebracht, en waarom Willem II de vraagprijs heeft verhoogd. Peters wil duidelijk hebben waarom de onderhandelingen tussen de Brabanders en de Friezen zo moeizaam verlopen.

Heerenveen is bereid om bijna een half miljoen euro op tafel te leggen voor Peters. Dat is het bedrag dat de Brabantse clubleiding aanvankelijk wilde hebben voor zijn aanvoerder, maar nu mag hij nog niet weg.