NEC blijft zich roeren op transfermarkt: Een linksback en een spits verwacht ik

NEC blijft zich roeren op transfermarkt: "Een linksback en een spits verwacht ik"

12-08-2016 14:34
8

NEC kan in de laatste weken van de transferperiode het een en ander verwachten. Trainer Peter Hyballa rekent op meerdere versterkingen voor de Nijmegenaren.

Aan de andere kant moet NEC ook rekening houden dat andere clubs in De Goffert aankloppen. "Ik ben nooit bang", zegt Hyballa tegen Omroep Gelderland. "Er gaat nog wel wat gebeuren, een linksback en een spits verwacht ik. Het gaat nog tot eind augustus door, maar zondag vertrouw ik op de spelers die er nu zijn."

In Deventer is Go Ahead Eagles de volgende tegenstander van NEC. Hyballa verwacht een lastige uitwedstrijd. "Daarom moeten wij er direct passie in brengen. En niet pas in de tweede helft, zoals tegen PEC Zwolle", aldus de Duitse oefenmeester, die vorige week tijdens zijn Eredivisie-debuut een puntje pakte tegen PEC.

Welke spelers zondag aan de aftrap verschijnen, houdt Hyballa voor zichzelf. "Ik ga het team niet omgooien, maar er komen misschien één, twee, drie of vier andere spelers op. Ik weet het wel, maar ga het niet zeggen."