'Barcelona en Paris Saint-Germain melden zich bij Napoli voor aanvaller'

'Barcelona en Paris Saint-Germain melden zich bij Napoli voor aanvaller'

12-08-2016 16:10
4

Napoli dreigt na Gonzalo Higuain ook Lorenzo Insigne kwijt te raken deze zomer. De Italiaan is op zoek naar meer speeltijd en staat in de belangstelling van FC Barcelona en Paris Saint-Germain.

Dat melden Spaanse en Franse media vrijdag. De 25-jarige aanvaller hoeft niet weg van Napoli, maar lijkt hem niet te kunnen behouden als de situatie blijft zoals hij is. Insigne kan onder trainer Maurizio Sarri niet rekenen op een basisplaats en dat is hij beu.

Barcelona en PSG zien daardoor hun kans schoon, melden Spaanse en Franse boulevardmedia vrijdag. Dat Barça aan Insigne gelinkt wordt is niet vreemd, omdat de Catalaanse grootmacht al de hele zomer op zoek is naar een extra aanvaller. Insigne gaat er door de aanwezigheid van Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar qua speeltijd echter niet op vooruit als hij naar Barcelona verkast.

Ook in Parijs lijkt Insigne geen aanspraak te maken op een basisplaats, zeker nu met Jesé Rodriguez een vergelijkbare speler de overstap naar PSG heeft gemaakt. Hij heeft een marktwaarde van 25 miljoen euro.