Tete proeft zure smaak bij Ajax: Dít jaar gaat het anders. Dansen op het bal

Tete proeft zure smaak bij Ajax: "Dít jaar gaat het anders. Dansen op het bal"

13-08-2016 07:56
6

Ajax wil dolgraag de Champions League in. Kenny Tete weet dat er nog één horde op de weg naar een ticket voor de groepsfase volgt: FK Rostov uit Rusland. De rechtsback ziet dat Ajax kansen heeft en spreekt over zijn nieuwe trainer Peter Bosz.

"We hebben het nu voor het grijpen", zegt Tete in het Algemeen Dagblad. "Na die gigantische teleurstellingen van vorig jaar is alles anders. Aan het begin van het seizoen het gemis van de Champions League en aan het eind van het seizoen de verspeelde titel. Je proeft in de selectie: dít jaar gaat het anders. Dansen op het bal." Tete doelt met 'dansen op het bal' op het volgende: "Ja, het miljoenenbal, zo noemen ze de Champions League toch?"

Ajax móet dit jaar gaan voor de titel en plaatsing voor het miljoenenbal, aan de hand van de nieuwe coach Bosz. Tete is te spreken over de voormalig Vitesse-trainer: "Ik merk binnen de selectie wel dat iedereen achter de ideeën van de trainer staat. Nu is de periode om het eigen te maken. De tijd is kort, omdat je bij Ajax elke wedstrijd moet winnen. Maar ik heb er vertrouwen in."