Heracles zorgt met transfer voor zorgen bij De Graafschap: 'Nu wel een probleem'

Heracles zorgt met transfer voor zorgen bij De Graafschap: 'Nu wel een probleem'

14-08-2016 13:58
8

De Graafschap heeft er na de degradatie naar de Jupiler League een probleem bij: een nieuwe spits vinden. De Superboeren raakten Vincent Vermeij kwijt aan Heracles Almelo en zijn druk op zoek naar een nieuwe goalgetter. Roope Riski gaat het niet worden.

Peter Hofstede, technisch manager van De Graafschap, gaf bij De Tafel van Kees aan dat de Finse spits wel is bekeken. Uiteindelijk werd het niks. Hoe ziet de situatie er nu uit? "Nu is er voor ons duidelijkheid. We zitten in de eerste divisie", weet Hofstede. "We hebben in de voorbije weken twee transfers voltooid waar we financieel redelijk uit zijn gesprongen, met Hidde Jurjus en Vermeij."

Wedden

Meer odds

"Op die transfer van Hidde waren we voorbereid en een nieuwe keeper was goed te doen. Vincent zijn we vorige week kwijtgeraakt en een nieuwe spits vinden is nu wel een probleem", vervolgt de manager. "We hebben spelers laten lopen die voor de eerste divisie zeker goed waren, omdat we in de veronderstelling waren dat we naar de Eredivisie zouden gaan. Nu lopen we tegen het probleem aan: waar halen we een vervanger voor Vincent Vermeij."