Stekelenburg zit droomdebuut Janssen dwars: 'Persoonlijk beetje teleurgesteld'

Stekelenburg zit droomdebuut Janssen dwars: 'Persoonlijk beetje teleurgesteld'

14-08-2016 22:52
2

Vincent Janssen had zaterdag tegen Everton dé mogelijkheid om zijn Premier League-debuut op te luisteren met een doelpunt. De spits telde de goal al, maar zag landgenoot Maarten Stekelenburg uitstekend redden.

Het zou de winnende treffer zijn geweest, want Everton - Tottenham Hotspur leverde geen winnaar op (1-1). Uit een klutssituatie kreeg Janssen de bal ineens voor de voeten, maar Stekelenburg redde knap op de inzet van Janssen van een meter of vijf van de goal.

"Ik kreeg de bal in mijn voeten en schoot richting de verre hoek", blik Janssen terug met Spurs TV. "Maar het was een geweldige redding. Ik dacht dat de bal erin ging, dat het een doelpunt was. Daarom was ik persoonlijk ook een beetje teleurgesteld. Het was een geweldig moment geweest."

Janssen vervolgt: "Het blijf fantastische voor mij om de eerste minuten voor deze club te spelen, maar het was nóg mooier geweest als ik had kunnen scoren." Komende zaterdag speelt Tottenham thuis tegen Crystal Palace. "Ik kan niet wachten om weer te spelen. Ik ben er klaar voor."