Update: Pirlo slaat terug na verhaal over Pogba: 'Heb dat interview niet gegeven'

Update: Pirlo slaat terug na verhaal over Pogba: 'Heb dat interview niet gegeven'

15-08-2016 16:48
7

Het feit dat Manchester United Paul Pogba in 2012 transfervrij liet vertrekken, zorgt nog altijd voor lachende gezichten bij Juventus. Dat stelt Andrea Pirlo. De Fransman keerde deze zomer terug op Old Trafford voor een recordbedrag van 105 miljoen euro.

"Op de eerste training van Pogba bij Juventus waren de spelers aan het lachen", haalt Pirlo herinneringen op in gesprek met The Daily Mail. "We lachten omdat we niet konden geloven dat deze speler met onmiskenbaar veel potentieel gratis mocht vertrekken bij Manchester United. Ik denk dat Juventus nog steeds lacht."

"Ik zal mij die eerste training altijd herinneren. Hij was nog jong, maar we konden zien dat hij speciaal was", vervolgt de Italiaanse stilist, die denkt dat zijn voormalige teamgenoot ondanks de gigantische transfersom een succes wordt bij The Red Devils. "Ik denk dat Pogba van Manchester United weer een echte kracht maakt. Een speler met zoveel kwaliteit kan dingen veranderen."

"Zulke spelers stuwen de spelers en de fans omhoog. Als je een team in een transferperiode Pogba én Zlatan geeft, zijn ze tot speciale dingen in staat", besluit Pirlo.

Update 16.48 uur: Pirlo heeft teruggeslagen naar The Daily Mail. De Italiaan stelt dat hij nooit heeft meegewerkt aan een interview met de betreffende krant. Dat laat hij weten op Instagram.