Narsingh kan alsnog transfer maken: Turkse club polst rechtsbuiten

Narsingh kan alsnog transfer maken: Turkse club polst rechtsbuiten

15-08-2016 11:25
19

EXCLUSIEF - Het Turkse Trabzonspor is zeer gecharmeerd van Luciano Narsingh. De PSV'er zelf staat ook open voor een transfer naar de nummer twaalf van Turkije, weet VoetbalPrimeur.

Narsingh heeft bij PSV nog een contract voor één seizoen en staat open voor een stap naar het buitenland. De rechtsbuiten hoopte op een mooie club in de Premier League, maar overweegt inmiddels ook clubs van een iets andere grootte. In Turkije kan Narsingh een flinke salarisverhoging tegemoet zien.

Wedden

Meer odds

Trabzonspor wilde eerst weten of Narsingh überhaupt open zou staan voor een overstap, gooide daarom een lijntje uit en heeft zich derhalve nog niet bij PSV gemeld. Onduidelijk is of Trabzonspor, waar onder meer oud-FC Twente-speler Douglas en de Paraguayaan Oscar Cardozo spelen, aan de vraagprijs van kan voldoen. Na het matig verlopen vorige seizoen wil Trabzonspor terug naar de top-vier, waar het de twee seizoenen daarvoor wél in eindigde.

Narsingh is inmiddels aan zijn vierde seizoen bij PSV bezig. Vorig jaar kwam hij tot 25 competitiewedstrijden, waarin hij acht keer scoorde. Zijn hoogtepunt beleefde hij in de Champions League-wedstrijd tegen Manchester United, waarin hij de winnende treffer maakte (2-1). Als de rechtsbuiten deze zomer geen transfer maakt, is het niet uitgesloten dat hij zijn contract in het Philips Stadion alsnog verlengt.